Brandbeveiliging

Brandbeveiliging van Hulst Beveiligingstechniek

 

Per 1 januari 2024 zijn de activiteiten van Hulst Beveiligingstechniek overgenomen door B5 Beveiligingstechniek uit Reeuwijk. 

Bekijk onze website voor meer informatie over brandbeveiliging.

 

Brand is de ergste nachtmerrie van velen. Brand kan in veel gevallen worden voorkomen of geminimaliseerd door een juiste brandbeveiliging. Hulst Beveiligingstechniek biedt brandbeveiliging voor jouw pand op maat. 

Brandbeveiliging met HERTEK-producten en 10 jaar ervaring

Wij zijn dealer van onder andere HERTEK-brandsystemen. Deze systemen zijn superslim, werken snel en zijn uit te breiden in combinatie met de verschillende nooddiensten. Zo is het mogelijk met HERTEK om de brand gelijk bij de nooddiensten te melden, ontruimingssystemen te installeren, automatisch blussen in te zetten of juist om brand te detecteren. HERTEK zet veiligheid voorop. Hulst zet deze veiligheid in voor rijksgebouwen, bedrijfspanden, kantoren maar ook in woningen. 

Hulst brandbeveiliging voor jouw brandbeveiliging. Kies je voor Hulst, dan kies je voor KIWA brand detectie bedrijf en KIWA brand onderhoudsbedrijf. Dit in combinatie met 10 jaar ervaring op het gebied van brandpreventiesystemen. Door klantgericht te werken en service te bieden op gebied van systemen en te adviseren willen wij jou ontzorgen. We willen jou en alle andere aanwezigen in jouw pand een veilig gevoel bieden en de zorgen over brandbeveiliging bij jou wegnemen.

Brandbeveiliging volgens regels, normen en wetten 

De brandbeveiliging van Hulst voldoet aan de bouwbesluiten. Arbowetgeving en eisen van de verzekeraar. Wij kennen de protocollen, eisen en regels waardoor jij je zowel tegen brand als eventuele negatieve financiële gevolgen beschermt. Deze regels passen wij toe in elk brandbeveiligingssysteem dat wij aanleggen. Toch is elk systeem compleet anders. Elk pand is anders en dus is brandbeveiliging elke keer weer op maat gemaakt. 

Verhoog de veiligheid van jouw pand met de juist brandbeveiliging

Thuis of op de zaak. Hulst levert brandbeveiliging, passend bij de bestemming, lay-out en het type pand. Door een juist systeem te kiezen voor brandbestrijding, worden de brandbestrijdingsmiddelen op tijd geactiveerd en kan de brand vroegtijdig worden aangepakt. Verhoog nu de veiligheid in jouw pand. Neem contact op met het team van Hulst. 

 

B5 Beveiligingstechniek B.V. logo
B5 Beveiligingstechniek B.V.

© B5 Beveiligingstechniek B.V. 2024 | Site-Index | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM