Camera's

Beveiligingscamera’s om een oogje in het zeil te houden

 

Per 1 januari 2024 zijn de activiteiten van Hulst Beveiligingstechniek overgenomen door B5 Beveiligingstechniek uit Reeuwijk. 

Bekijk onze website voor meer informatie over Camera installaties

 

Wil jij jouw gevoel voor veiligheid verhogen door beveiligingscamera’s in te zetten? Hulst Beveiligingstechniek installeert verschillende beveiligingscamera’s op jouw terrein. Door deze op strategische punten te plaatsen, is het mogelijk om alle bewegingen in en rond jouw pand te traceren.

Zowel camera’s voor binnen thuis of op het werk, als camera’s voor buiten, om het terrein in de gaten te houden levert Hulst. Hulst adviseert en installeert camera’s voor jouw veiligheid. 
We stellen een plan op waarbij we de lay-out van jouw terrein en pand meenemen. We zorgen dat de camera’s voldoen aan wetten en regels en tegelijkertijd maximale veiligheid bieden. 

Beveiligingscamera’s van Hulst Beveiligingstechniek

Onze camera’s zijn uiteraard van hoge kwaliteit. We werken met camera’s waarbij het mogelijk is live mee te kijken wat er op locatie gebeurt. Tegelijkertijd worden de beelden opgeslagen waardoor het mogelijk is om de beelden later terug te kijken. Dit kan in geval van een inbraak, vandalisme of een ander incident handig zijn. Zo kunt u eenvoudig bepalen waar een fout is gemaakt of de inbreker identificeren. 

Storing aan jouw beveiligingscamera?

Ook bij een storing aan jouw camera kun je rekenen op het team van vakmensen van Hulst. Ons team bestaat uit gecertificeerde mensen die bekend zijn met verschillende camera’s. Naast advies en installatie zijn wij ook inzetbaar om een storing op te lossen. Door gelijk te handelen wordt de verlaagde veiligheid van jouw pand beperkt. Zeker in branches waar de veiligheid een van de belangrijkste zaken is, is een snelle en efficiënte afhandeling van de storing noodzakelijk. Denk hierbij aan banken of defensiepanden.

Altijd een oogje in het zeil houden? Neem contact op met Hulst Beveiligingstechniek voor advies over camerabeveiliging. 
 

B5 Beveiligingstechniek B.V. logo
B5 Beveiligingstechniek B.V.

© B5 Beveiligingstechniek B.V. 2024 | Site-Index | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM