Mistgeneratoren

Mistgeneratoren inzetten voor beveiliging

Een eigen winkel of bedrijf? Met behulp van mist inbraken en overvallen voorkomen? De mistgeneratoren die Hulst Beveiligingstechniek inzet zijn hiervoor uiterst geschikt. De generator reageert direct en vult de gehele ruimte binnen seconden met dikke mist. Als je de producten niet kunt zien, kun je ze ook niet stelen, toch?

Mistgenerator handmatig of automatisch activeren

Zet de mistgenerator op 2 manieren in. Het is mogelijk om mistbeveiliging direct op te nemen in het huidige alarmsysteem. Gaat het alarm af? Dan reageert ook de mistgenerator direct, en vult de ruimte met dikke mist. De hulpdiensten zijn ingeschakeld en al onderweg. Zo krijgt de inbreker of overvaller geen kans iets mee te nemen of om weg te komen. 
Ook kun je ervoor kiezen om de mistgenerator handmatig te activeren. Bij een overval is een druk op de knop genoeg om mist te produceren en de overvaller te verwarren.  Daarbij wordt de overvaller als het ware opgesloten, doordat hij niet weet waar hij heen moet.

Waarom je een mistgenerator op moet nemen in jouw beveiligingssysteem

Tussen het moment dat het alarm gaat, de hulpdiensten in de auto springen en de sirenes aanzetten, heeft de inbreker of overvaller nog enkele minuten om jouw eigendommen buit te maken. Met mist kun je dit proces vertragen, de indringer verwarren en zelfs praktisch gezien opsluiten doordat hij niet meer weet waar hij heen moet. 

Een mistgenerator zorgt er uiteraard razendsnel voor dat de indringer niks meer kan zien. Tegelijkertijd zorgt de mist ook voor een schrikreactie. Een mistgenerator kan overal worden geplaatst en indien gewenst worden verhuisd. Zo is de generator een beveiliging met een lange levensduur.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van mistbeveiliging? Neem contact op met het team van Hulst Beveiligingstechniek. 
 

B5 Beveiligingstechniek B.V. logo
B5 Beveiligingstechniek B.V.

© B5 Beveiligingstechniek B.V. 2024 | Site-Index | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM