Toegangscontrole

Toegangscontrole: wie mag er wel naar binnen en wie niet?

 

Per 1 januari 2024 zijn de activiteiten van Hulst Beveiligingstechniek overgenomen door B5 Beveiligingstechniek uit Reeuwijk. 

Bekijk onze website voor meer informatie over toegangscontrole

 

Met toegangscontrole, bepaal jij wie wel en niet naar binnen mag. Thuis of op kantoor, in het magazijn of ander bedrijfspand. Door gebruik te maken van toegangscontrole komen alleen die mensen binnen, die jij toegang hebt gegeven. Verder kun je monitoren wie wanneer binnen kwam en, indien gewenst, weer wegging. 

Welke vorm van toegangscontrole kies jij?

Toegangscontrolesystemen kunnen bijvoorbeeld werken met een chip of pas die door een panel uitgelezen dient te worden. Hiermee zijn kantoren, lokalen of andere ruimtes af te sluiten voor onbevoegden. 

Het is mogelijk om elke medewerker een eigen pas te geven waarmee hij toegang kan krijgen tot de ruimtes waar hij toegang toe nodig heeft. Toegangscontrole op basis van sleutels en codes zijn ook een optie bij Hulst. 
Verder is het geven van toegang tot panden en ruimtes op basis van jouw vingerafdruk mogelijk. Op die manier wordt pasverlies en -ruil voorkomen. Ook voorkom je op deze manier een altijd maar groeiende sleutelbos, met sleutels voor 10 verschillende deuren.

Een ander verschil tussen de systemen is een bekabelde of draadloze toegangscontrole. Draadloos is eenvoudiger te installeren en flexibeler terwijl bekabeld hogere mate van veiligheid kan beiden. 

Toegangscontrole voor makkelijke toegang en optimale veiligheid

Hulst Beveiligingstechniek ontzorgt jou op het gebied van veiligheid en biedt tegelijkertijd de service en het gemak om medewerkers eenvoudig toegang te verlenen tot de juiste ruimtes. Met bijna 20 jaar ervaring in de beveiligingstechniek, en de titel CCV Borg beveiligingsbedrijf, weten wij zowel veiligheid als gemak optimaal te verwerken in een systeem dat de toegang in jouw pand reguleert.

Wil jij weten wat toegangscontrole voor jou kan doen? Laat je nu adviseren. 
 

B5 Beveiligingstechniek B.V. logo
B5 Beveiligingstechniek B.V.

© B5 Beveiligingstechniek B.V. 2024 | Site-Index | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM